za 04 jan
11u00

Spiegeltent - Grote Markt

Grote Markt
1800 Vilvoorde

+- 6u00

Spiegeltent 4 Kids

Spiegeltent 4 Kids

Samen met de bib organiseert het cultuurcentrum vanaf 11 uur een waaier aan activiteiten voor families in de spiegeltent met o.a. het vrolijke muzikaal theater RED & LILY en de zinnenprikkelende DROMOSCOPEN.

De Dromoscopen (doorlopend)

Doorlopende activiteit waarbij je wegdroomt in andere werelden.

De Dromoscopen zijn drie grote geometrische kijkdozen op hoge poten waarin je je hoofd langs onder naar binnen kan steken: een dome, een trapezium en een hexagon. Stap uit het dagelijks leven en laat je verrassen door een waaier aan geuren, beelden en geluiden. Zo ontdek je een zinnenprikkelend visueel spektakel dat je meevoert naar andere oorden. Een creatie van Charlotte van Otterloo.


Red & Lily om 11u00, 13u00 en 15u00

Geniet van vrolijk muzikaal theater tussen de artistieke decorstukken van meervoudig Boekenpauw-winnaar Tom Schamp.

RED is een echte superheld. Tenminste, dat denkt hij zelf. In zijn dromen beleeft hij de meest fantastische dingen! Hij ontmoet het mannetje op de maan, redt de koning van Luilekkerland en alleen dankzij hem staat Manneke Pis nog vrolijk te plassen op straat!
LILY vindt de verhalen van RED dubbelleuk, maar gelooft ze hem ook? ‘RED & LILY’ is een ode aan de fantasie.

door

Fleur Hendriks, Lennaert Maes (spel/tekst/muziek), Tom Schamp (decor)

Hilde van Wonderling Verteltheater & Wouter van Het Graafschap (doorlopend)

Maak je eigen superheld-verhaal. Kies je ingrediënten uit Tildes verhaalpotten. Zij leert je hoe je alles goed mixt en zo je verhaal tot een magisch kookpunt brengt. Daarna wijdt Wouter je in in het mysterie van het vormgeven van je eigen superheld. Je geheime wapens zijn karton, tekenen en collage.