za 16 okt
19u00

Ruiterijcomplex Domein Drie Fonteinen

Domein Drie Fonteinen
1800 Vilvoorde

€ 13.00
+- 1u00

Sprookjes Enzo

Passa il Tempo (4+)

Sprookjes Enzo

Passa il Tempo (4+)

Diep in het bos ligt er een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. En in dat licht en vuur de momenten die het leven vormgeven.

Diep in het bos drie deuren: achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden. Poppen, wielen, tafels, zandlopers, bedden, ramen, vleugels, waaiers, trappen, …  het vuur tekent ze voor jou in het donker.

Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

door

Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Marco Migliavacca, Renée Keteleer, Rika Taeymans (spel), Pietro Chiarenza (spel/concept/regie)

praktisch

De voorstelling gaat door in openlucht. Bij regenweer gaat de voorstelling niet door, bij fris weer kan je een eigen dekentje meebrengen.

praktisch

Het Ruiterijcomplex ligt in Domein Drie Fonteinen, aan de Beneluxlaan in Vilvoorde. 

Check hier de ligging en parkeer je aan de Beneluxlaan waarna je te voet kan doorstappen naar het Ruiterijcomplex. 

Er zijn een beperkt aantal parkingplaatsen voor het gebouw die gebruikt kunnen worden door minder mobiele bezoekers.

Ruiterijcomplex Domein 3 Fonteinen
Ruiterijcomplex Domein 3 Fonteinen