vr 17 feb
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 20.00 - € 14.00
+- 1u30

Tijs Vanneste & De Pelikanen

Wildgroei

Tijs Vanneste & De Pelikanen

Wildgroei

Tijs Vanneste was in voorjaar 2022 niet weg te branden van het scherm. In ‘De Kemping 2’ op Eén heeft hij samen met negen jongeren als creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider vanuit het niets een camping opgestart én uitgebaat. En sinds eind mei zie je hem als leraar aan het werk in ‘Meester Tijs’. Hij staat er drie maanden voor de klas, zoals hij destijds tien jaar voltijds deed.

Tijs gooide de muziek onder ‘De Kemping 2’ opnieuw samen op een plaat: ‘Wildgroei’. Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes met de avonturen op ‘De Kemping’ als inspiratiebron.

Live omringt Tijs zich met een topband met rasmuzikanten als Mario Goossens, Paul Van Bruystegem, Karel Van Mileghem, Serge Feys, Jan Oelbrandt, Sam Vloemans en Andries Boone. Goed volk dus!

De heren nemen elk concert op als een unieke jamsessie waardoor geen enkel concert hetzelfde is. Het speelplezier en dito geluk spat dan ook van het podium. “Ge meugt dat niet overrepeteren, hé”, aldus De Pelikanen.

wildgroei
wildgroei