za 14 okt
19u00

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 9.80
+- 1u00

Je begrijpt of spreekt nog niet zo veel Nederlands. 
© Huis van het Nederlands Brussel
Uit met Vlieg

Zinzi & Evertjan

Proof of Insanity (8+)

Zinzi & Evertjan

Proof of Insanity (8+)

Stap binnen bij Zinzi & Evertjan, een buitengewoon duo dat elkaar door en door kent, elkaar begrijpt met slechts één enkele blik en alles kan zeggen met een aanraking.

Na meer dan een decennium voltijds samen werken en leven blikt het duo terug op hun complexe relatie, waarin vertrouwen en strijd elkaar omarmen.
Laat je meeslepen door de unieke acrobatische bewegingstaal die Zinzi & Evertjan hebben ontwikkeld. Een taal die soms breekbaar is en dan weer spectaculair en vol humor. Met hun onnavolgbare dans tussen tederheid en chaos worden aspecten van een relatie belicht die moeilijk in woorden zijn uit te drukken.

Reis mee naar een intrigerende wereld waar controle altijd tijdelijk is, door een mozaïek van fysieke situaties waarin speelsheid regeert en logica zich verdraait.
‘Proof of Insanity’ is een intieme uitnodiging om elkaar te blijven uitdagen.

 

Zinzi & Evertjan werken al tien jaar samen. Met spectaculaire partneracrobatiek als basis, onderzoeken ze relaties en emoties tussen twee personen.
Ze ontwikkelen hun unieke acrobatische bewegingstaal steeds verder. Krachtig en elegant.
Ze maakten deel uit van internationale gezelschappen zoals Compagnie XY, Les 7 doigts de la main en collectief Common Ground. Hun act ‘View’ werd bekroond met meerdere prijzen op verschillende gerenommeerde festivals, waaronder het Festival Mondial du Cirque de Demain.

door

Zinzi Oegema, Evertjan Mercier (spel/concept), PERPLX, Dommelhof, CIRKLABO en Tolhaus (coproductie)