ma 08 mrt
10u30
ma 08 mrt
13u30
di 09 mrt
10u30
di 09 mrt
13u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 6.00
+- 1u00

Lap vzw

Level Q

Lap vzw

Level Q

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd.
Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet?
Geraken we tot Level Q?

'Level Q' is een theatrale dansvoorstelling waar vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. 
 
'Level Q' is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. 

Door de samensmelting van dans, theater en circus is 'Level Q' een verrassend fysieke voorstelling.

Level Q is na 'Choco of kaas'? de tweede productie van LAP vzw.

 

 

   

door

Dafne Maes, Danaé Bosman (concept/choreografie/spel), Piet Van Dycke en Bart van der Heijden/Steven Beersmans (dans/spel), Linde Carrijn (muziek), Maartje van Bourgognie (kostuums), Randi De Vlieghe (eindregie), Caroline Mathieu (lichtontwerp), Hans Rigouts (techniek)

Het jonge grut herkent de hyperkinetische en dolkomische bewegingstaal onmiddellijk – in die zin is Level Q een ideale introductie tot abstracte dans … Met de fluo-esthetiek, knotsgekke humor en complexe dansmoves ligt de funfactor hier sowieso erg hoog.
*** Filip Tielens - De Standaard
'Level Q' van Lap speelt vrolijk de clichés uit die game-typetjes hanteren.
Tuur Devens - Theaterkrant

doelgroep

3e en 4e leerjaar